Moja kolekcija Avon i Oriflame mirisa

PicsArt_1457257070942

Pozdrav djevojke, danas ću vam pokazati svoju skromnu kolekciju kataloških mirisa. Vrlo su povoljni, nerijetko i višestruko jeftiniji od nekih poznatih verzija koje možemo pronaći u drogerijama. Kvaliteta i trajnost varira od bočice do bočice ali se među njima mogu pronaći pravi dragulji.

U ovo kratko vrijeme (4 mjeseca) od kako sam Avon Lady kupila sam čak tri parfema, od kojih sam jedan prosljedila sestri, a wish lista samo raste.

AVON LITTLE BLACK DRESS 

ciklama, ylang-ylang, šljiva

PicsArt_1457260627166

Omiljeni miris još iz srednjoškolskih dana. Pomalo je ozbiljan, dovoljno indezivan i dugotrajan, ali ne prejak da guši. Idealan za jesensko i zimsko razdoblje.

AVON INCANDESSENCE 

ružičasti papar, zlatna gardenija, kremasti mošus

PicsArt_1457260506908

Ovo je miris koji mi se nije na prvu svidio, nekako mi se previše osjetio alkohol, no s vremenom sam ga zavoljela i potrošila već pola bočice. Spada u cvijetnu kategoriju i vrlo je lagan. Nije pretjerano postojan, no s obzirom da sam bočicu od 30ml platila 30-tak kuna nije mi žao obnoviti ga tokom dana.

ORIFLAME FAIRY CITY LIGHTS

divlje jagode, šećerna jabuka, toffe i mahune tonke

PicsArt_1457260066693

Cvijetno – voćni gurmanski miris. Lansiran 2013. godine. Poprilično intezivan i slatkast. Što nije baš moja omiljena kombinacija stoga ga vrlo rijetko koristim.

 ORIFLAME GIORDANI GOLD ESSENZA*

bergamot, cvijet naranče, bijelo cvijeće, drvene note

PicsArt_1457260367239

Luksuzna, masina bočica krije divan cvijetni miris. Obožavala sam ga nositi tokom cijele jeseni. Vrlo je trajan, na koži se zadržava 5-6 sati, a na odjeći gotovo do samog pranja.

 GIORDANI GOLD ORGINAL*

naranča, limun, mandarina, bijeli ljiljan, jasmin, bijeli mošus i mahovina

 PicsArt_1457260224779

Najnoviji član moje kolekcije. Chypre cvijetni miris, odnedavno dostupan u Oriflame katalogu. Nisam ga još stigla valjano isprobati, pa ne mogu suditi o trajnosti, ali mi se na prvu jako sviđa.

 Od Avonovih parfema na wish listi imam Little Red i Pink Dress, Perceive, te Cherish, a od Oriflamea bih vam preporučila Miss O kao proljetno – ljetni miris, a Amber Elixir kao zimski izbor.

Kako vam se sviđa moja skromna kolekcija kataloških mirisa? Imamo li koje zajedničke? Koje bi ste mi drogeriske parfeme preporučili?

 

Proizvodi označeni zvijezdicom * dobiveni su u svrhu recenzije. 

4 misli o “Moja kolekcija Avon i Oriflame mirisa

  1. Uuu sviđa mi se tvoja kolekcja, Ja sam trenutno očarana sa Avonovim Sensuell i Mesmireze ali moj favorit je definitivno Percive. Ako budeš u mogućnosti baci pogled na Yves Rocher i njihovu ponudu parfema,preporučam So Elixir i Naturelle, note su fantastične

    Sviđa mi se

Komentiraj