Info

 

1464768574125

O BLOGU

Happy Woman je osobni kozmetički blog temeljen na recenzijama dekorativnih i preparativnih proizvoda te pomagala u službi ljepote. Nastao je 1.1.2014.

 Nisam kozmetičar niti dermatolog. Sve recenzije su pisane na temelju mog osobnog iskustva i u najboljoj namjeri, što odgovara meni, ne mora nužno značiti da će odgovarati i vama i obratno.

 Na blogu možete pronaći recenzije dekorativnih i preparativnih proizvoda, te pomagala u službi ljepote. Radi lakšeg snalaženja postovi su podjeljeni po kategorijama (dekorativna kozmetika, preparativna kozmetika, kosa i nokti, mirisi, i ostalo) koje možete pronaći na desnom stupcu početne stranice. Tu je još i podjela po brendovima, te opcija “pretraži blog” kako bi što lakše došli do željenog sadržaja. Molim vas da se prilikom komentiranja držite bontona. Svaki komentar koji sadrži uvredljivi sadržaj bilo koje vrste biti će uklonjen.

O MENI

  • Godine – 23
  • Koža lica – ljeti normalna, zimi naginje ka suhoj, osjetljiva, često dehidrirana.
  • Koža tijela – normalna, zimi sklona isušivanju.
  • Kosa – suha, gusta, neukrotiva, tretirana bojom.

SURADNJE

Volim isprobavati nove proizvode što zbog sebe, što zbog svojih čitateljica kako bi sadržaj na blogu bio što raznovrsniji. Prihvaćam proizvode, tretmane i druge oblike poklona od tvrtki i organizacija koje su od koristi za čitatelje ovoga bloga. Zadržavam pravo odabira proizvoda za svoj tip kože, te iznošenje iskrenog osobnog dojma nakon adekvatnog isprobavanja. Također zadržavam pravo prestanka korištenja proizvoda ukoliko primjetim da moja koža loše reagira na njega, te o njemu neće biti pisana recenzija.

Stojim na raspolaganju za PR objave na Facebook stranici i/ili blogu prema dogovoru i uvjetima koje obje strane prihvate. Takvi postovi ili objave uvijek će biti naznačeni sa zvijezdicom * i riječi PR. Brendovi s kojima sam do sada ostvarila suradnju su: Oriflame, Golden Rose, Nivea, Essence, Catrice, Olival, Marilou BIO , AlpStories, Eucerin, TheBalm…

        TRENUTNA STATISTIKA 

Broj postova: 99
Broj komentara: 583
Sveukupni pregledi: 50000
Unikatni posjetitelji 38000

          DRUŠTVENE MREŽE

Facebook (link): 565 pratioca
Instagram (link): 109 pratioca

Sav sadržaj na stranici, vlasništvo je Happy Woman bloga i nije ga dozvoljeno kopirati niti na bilo koji način zloupotrebiti.